Stilul Natural

Actualizată în: acum 6 zile

Cum să transformi bluza cu umerii goi în aliata ta

În ghidul său de stil, David Kibbe insistă pe un aspect fundamental a stilului Natural: arta de a purta haine cu umerii goi.

Tipologia corpului tău este ideală pentru bluze și rochii care lasă umerii la vedere.

Dacă ai făcut testul și rezultatele te-au condus aici, atunci ai aceeași structură osoasă ca Angelina Jolie și Jennifer Aniston. Tipul lor de corp este Natural. Continuă să descoperi stilul care ți se potrivește.


Dacă, în schimb, nu ești convinsă că aceasta este tipologia ta, poți citi descrierea completă a corpului Natural pentru a elimina orice urmă de dubiu.

Hainele care se așază bine pe tipul de corp Natural

Pentru acest tip de corp, Kibbe recomandă să se respecte trăsăturile caracteristice. Acestea pot fi puse în evidență cu ajutorul hainelor care favorizează zona amplă a umerilor. Piesele vestimentare cu umerii goi subliniază frumusețea naturală a constituției tale. Astfel, hainele care se așază perfect pe tine sunt cele care descoperă linia gâtului și a umerilor.
Poți purta o varietate de decolteuri:

· Decolteul pe umeri

· Decolteul bărcuță

· Decolteul in V

· Decolteul asimetric, cu un umăr la vedere

· Decolteul cowl

Dacă vreodată ți-ai imaginat că umerii lați reprezintă un defect, este o perspectivă total greșită. Continuă să citești ca să descoperi cum poți transforma această trăsătură în punctul tău forte.

Să ascunzi umerii lați sau să-i descoperi cu mândrie?

Există ideea învechită că umerii cu adevărat frumoși sunt cei înguști și delicați. Kibbe, însă, schimbă total regulile jocului. El consideră că forța ta se află în acei umeri lați, pe care unele haine se ajustează ca o mănușă. Tocmai pentru că dispui de o structură mai amplă, unele decolteuri și materiale se simt mult mai în largul lor decât pe o structură îngustă.

Gândește-te la o rochie cu decolteu bărcuță. Lasă la vedere doar baza gâtului și începutul umerilor. Este un decolteu foarte subtil și destul de greu de pus în valoare dacă ai umerii înguști. De aceea, poate fi apreciat mult mai bine pe o femeie care este un pic mai lată în umeri. Îi conferă feminitate și eleganță.

În concluzie, nu te feri de hainele cu umerii goi! Top-urile și rochiile fără umeri sunt ideale dacă vrei sa-ți dezgolești cu mândrie această parte a corpului.

În plus:

Ești norocoasă, pentru că structura ta osoasă acceptă practic orice tip de pantalon. Aproape toate croiurile și materialele se așază bine pe tine: jeans, cullote, cropped, scurți, evazați, etc.. Poate doar pantalonii paper bag și bufanți sunt mai puțin potriviți pentru conformația ta.

În ceea ce privește croiala hainelor tale, optează pentru:

· Croiala geometrică, dar cu margini rotunjite, nu dure și ascuțite

· Croiala ușor asimetrică

David Kibbe spune că arăți minunat în:

· Rochii și top-uri din material ușor, care învăluie talia

· Haine care alunecă ușor pe umeri

· Detalii minimaliste. Un look încărcat de detalii poate ascunde frumusețea naturală a corpului tău. De aceea este recomandat să eviți hainele foarte încărcate de ornament.

· Stilul boem. Acest stil care se identifică cu elementele terestre și naturale, cu hainele comode, de o feminitate deloc forțată, te pune în valoare.

Complementele care îți îmbunătățesc look-ul

· Sandale și pantofi cu model simplu

· Pantofi cu toc, cu bot ascuțit *stilettoes

· Sandale cu talpă joasă și balerini cu bot oval sau ascuțit

· Botine cu bot rotund și toc mediu

· Sandale cu o singură baretă, simple și elegante

· Genți de mărime medie, Hobo, Sadle și Satchel

· Genți tip plic

· Bijuterii chunky, cu margini rotunjite

· Piese de artizanat

· Brățări și cercei etnici, care aparțin altor culture

· Bijuterii funky

· Materiale ale pământului: aramă, argint, turquoise, în special pentru bijuteriile mari, vizibile și de culoare intensă.

Inspirație de stil

Pentru viața de zi cu zi, Jennifer Aniston optează pentru un stil relaxat, în concordanță cu tipologia sa naturală. Poate fi o sursă de inspirație excelentă dacă îți dorești să alegi outfit-uri comode și ușor de purtat.Acest mic ghid de stil ar fi incomplet fără o mențiune despre hairstyle și machiaj. Pentru a decoperi care ți se potrivesc, îți recomand canalul de Youtube Aly Art, mai exact video-urile Hair for the Body Types și Make-up for Natural Type Women.

La sfârșit, să trecem în revistă punctele tale forte: umerii ampli și echilibrul dintre înălțime și lățime.

Nu uita că hainele ideale sunt cele care respect structura naturala a corpului tău, nu cele care îți modifică trăsăturile pentru a te face să pari altcineva. Cu siguranța, un vei simți aceeași atracție pentru toate piesele vestimentare din lista de mai sus. Este normal. Alege-le doar pe acelea care te fac să te simți bine în pielea ta. Hainele trebuie să-ți fie aliate și să îmbrace adevăratul “eu”.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now