In cautarea stilului personal

Actualizată în: Oct. 1

"Nu am cu ce să mă îmbrac" este o propoziție atât de rostită, că dacă ar fi un joc de băut, am deambula toate prin oraș în stare avansată de ebrietate fashionistică.


Eu te cred. Cred că nu ai cu ce să te-mbraci. Cred că în dressing sunt o mie de stiluri pe care ți-e greu să le combini.


Multora li se pare că exagerezi, că nu e nicio dramă să ai multe haine și, cu toate astea, să simți că n-ai ce să pui pe tine. Dar este, într-adevăr, o dramă. Mai ales atunci când te împiediecă să ajungi la timp. Când primul lucru pe care îl transmiți fără să spui nimic este că nu ești punctuală.


Care e soluția? O altă sesiune intensă de cumpărături?


Nu.


Cu riscul de a suna a clișeu, singurul drum care te va duce de la "nu am cu ce sa ma-mbrac" la "îmi place cum îmi stă", este crearea stilului tau personal.


Descoperă stilul vestimentar care te avantajează cu ajutorul testului Kibbe!

Testul Kibbe te ajuta să afli conformația exactă a corpului tău pentru a putea descoperi stilul care te avantajează și te definești.

În cartea Metamorphosis, stilistul american David Kibbe a analizat diferite tipuri de corp, ghidându-se după principiile yin (feminin) și yang (masculin).


După cum demonstrează în analiza sa, corpul uman este o combinație de trăsături masculine și feminine. În funcție de procentajul de yin și yang din corpul tău, poți afla în care dintre tipurile identificate de Kibbe te încadrezi.

Există 5 tipuri principale de corp:

· Dramatic

· Romantic

· Clasic

· Natural

· Gamine

Fiecare dintre acestea are diferite subtipuri:


· Soft-dramatic

· Romantic teatral

· Clasico-dramatic

· Soft-clasic

· Soft-natural

· Natural-extravagant

· Gamine-extravagant

· Soft-gamine

Acum lucrul care te interesează cel mai mult:


Fiecărei tipologii îi corespunde un stil vestimentar ideal.

Vrei să afli ce stil în ce categorie te încadrezi? Testul Kibbe te va conduce la răspuns.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now